FilmiFen » Криминални » Drive / Drive: Живот на скорост (2011)

Drive / Drive: Живот на скорост (2011)

Гледай онлайн - Drive / Drive: Живот на скорост (2011)

Drive / Drive: Живот на скорост (2011)
SD 480
Година: 2011
Държава: САЩ
Режисьор: Никълъс Уиндинг Рефън
В ролите: Райън Гослинг, Кери Мълиган, Брайън Кранстън, Слбърт Брукс, Оскар Айзък, Кристина Хендрикс, Рон Пърлман, Каден Леос, Джеф Уолф, Джеймс Байбъри, Ръс Тамблин
Времетраене: 100 минути
Български дублаж: Не
Етикети: Drive, Живот, скорост, 2011
“Drive: Живот на скорост” е екранизация на едноименната книга на автора Джеймс Салис, а сюжетът разказва за “безименен” холивудски каскадьор (Райън Гослинг), който освен това работи и на свободна практика като шофьор на различни банди специализирани в банкови обири. Въпреки това, той никога не участва директно в обирите, a мотото му е: “Не вземам участие, не познавам никого, не нося оръжие.

Аз карам.” Постепенно качествата му го превръщат в един от най-търсените хора в тази сфера, но когато един от обирите се обърква напълно и единствено той оцелява, всички банди и престъпни организации с които е работил в миналото обявяват награда за главата му, с надеждата да погребат информацията с която той може да разполага. На всичкото отгоре в колата му попада и момиче (Кери Мълигън), което той не познава но което се оказва приятелка на бивш затворник, който също е по петите на каскадьора.

Онлайн филми Криминални. Drive / Drive: Живот на скорост (2011)

VOE STZ STSB Трейлър
1
1
0
882Напиши коментар
0 коментарa за Drive / Drive: Живот на скорост (2011)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.