FilmiFen » Криминални » The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999) BG AUDIO

The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999) BG AUDIO

Гледай онлайн - The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999) BG AUDIO

The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999) BG AUDIO
SD 240
Година: 1999
Държава: Германия, САЩ
Режисьор: Саймън Уест
В ролите: Джон Траволта, Маделин Стоу, Джеймс Кромуел, Тимъти Хътън, Лесли Стефансон и др.
Времетраене: 111 минути
Български дублаж: Да
Елизабет Кемпбъл - дъщеря на известен и влиятелен генерал - става жертва на жестоко убийство. Разследването е възложено на Пол Бренър, който педантично се запознава с обстоятелствата около престъплението и постепенно навлиза в задкулисния свят на висшата власт. Той неочаквано разкрива в педантичния свят на военните смущаващи тайни, интриги и разрушителни амбиции.

Стегнат и динамичен филм с добре проведена и психологически защитена криминална фабула: това са стойностите, които впечатляват от пръв поглед във филма на Саймън Уест. Към това следва да се прибави и много добрата актьорска защита на централните персонажи, което превръща творбата във фаворит на зрителите.

Стабилната драматургия позволява на режисьора да разгръща повествованието в дълбочина. Така, зад привидно криминалния случай с убийството на младата жена постепенно се разкрива един малко познат свят на властта, в който господстват съвсем други закони. Авторите показват покварата на висшата прослойка управляващи, без да търсят самоцелен ефект.

Сериозният тон завладява разказа и настройва зрителската аудитория към размисъл. В този смисъл "Дъщерята на генерала" може да се възприема извън фабулното си развитие като интересен опит за анатомия на нравите във висшите етажи на властта.

Онлайн филми Криминални. The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999) BG AUDIO

VOE STZ STSB Трейлър
0
0
0
1 609Напиши коментар
0 коментарa за The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.