FilmiFen » Фантастика » The World's End / Краят на света (2013) BG AUDIO

The World's End / Краят на света (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - The World's End / Краят на света (2013) BG AUDIO

The World's End / Краят на света (2013) BG AUDIO
SD 480
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Едгар Райт
В ролите: Саймън Пег, Дейвид Брадли, Еди Марсан, Мартин Фрийман, Пади Консидин, Ник Фрост, Розамунд Пайк, Саманта Уайт
Времетраене: 109 минути
Български дублаж: Да
Звездите от "Горещи палки" и "П.О.Л - Пич от Луната" Саймън Пег и Ник Фрост изпълняват главните роли в научнофантастичната комедия на сценарист-режисьора Едгар Райт, "Краят на света".

Историята разказва за петима приятели, които 20 години след провалил се опит за нощен алкохолен маратон в няколко различни кръчми и заведения се събират отново за да довършат започнатото. Те са организирани от 40-годишния Гари Кинг, който все още изживява своите тийнейджърски години. Целта на групата приятели е да се завърнат отново в родния си град и след като посетят няколко местни заведения да сложат край на веселбата в известната кръчма “Краят на света“.

Когато пристигат на мястото те са уверени, че този път всичко ще протече по план и мечтаната вечер ще се превърне в реалност. Докато обсъждат миналото и настоящето Гари и приятелите му с изненада откриват, че жителите на любимия им град са всъщност извънземни роботи, които елиминират всеки, който застраши плановете им..

Опитът на групата мъже да се доберат до “Краят на света“ бързо се превръща в най-малкия им проблем. Сега от действията им зависят не само техните животи, но и животите на всички хора в района.

Онлайн филми Фантастика. The World's End / Краят на света (2013) BG AUDIO

VOE STZ STSB Трейлър
0
0
0
1 886Напиши коментар
0 коментарa за The World's End / Краят на света (2013) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.