FilmiFen » Криминални » Spotlight / Спотлайт (2015) BG AUDIO

Spotlight / Спотлайт (2015) BG AUDIO

Гледай онлайн - Spotlight / Спотлайт (2015) BG AUDIO

Spotlight / Спотлайт (2015) BG AUDIO
SD 480
Година: 2015
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Томас МакКарти
В ролите: Пол Гилфойл, Джейми Шеридан, Лен Карио, Джон Слатъри, Лив Шрайбер, Били Кръдъп, Стенли Тучи, Марк Ръфало, Рейчъл Макадамс, Майкъл Кийтън
Времетраене: 129 минути
Български дублаж: Да
Филмът разказва удивителната истинска история за отличения с награда Пулицър екип „Спотлайт“ от разследващи журналисти на в-к „Бостън Глоуб“, който през 2002 г. шокира града и света с разкритията си, че католическата църква систематично е прикривала многобройни случай на педофилия, в които са замесени над 70 местни свещеници.

Когато през лятото на 2001 г. новоназначеният редактор Марти Барън (Лив Шрайбер) пристига от Маями, за да застане начело на Глоуб, сред първите му задачи е да възложи на екипа на „Спотлайт“ да проследи материал за местен свещеник, обвинен в сексуално малтретиране на десетки млади енориаши в продължение на 30 години.

С ясното съзнание, че преследването на католическата църква в Бостън ще има сериозни последици, редакторът на „Спотлайт“ Уолтър „Роби“ Робинсън (Майкъл Кийтън), репортерите Саша Пфайфър (Рейчъл Макадамс) и Майкъл Резендес (Марк Ръфало) и изследователя Мат Карол (Брайън д‘Арси Джеймс) започват да дълбаят все по-навътре в темата.

Онлайн филми Криминални. Spotlight / Спотлайт (2015) BG AUDIO

VOE STZ STSB Трейлър
0
0
0
2 755Напиши коментар
0 коментарa за Spotlight / Спотлайт (2015) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.