FilmiFen » Фантастика » Glass / Стъкления (2019) BG AUDIO

Glass / Стъкления (2019) BG AUDIO

Гледай онлайн - Glass / Стъкления (2019) BG AUDIO

Glass / Стъкления (2019) BG AUDIO
SD 480
Година: 2019
Държава: САЩ
Режисьор: М. Найт Шамалан
В ролите: Самюъл Джаксън, Брус Уилис, Джеймс Макавой, Аня Тейлър-Джой, Кили Зион, Адам Дейвид Томпсън, Шейна Раян, Джейн Парк Смит, Роб Янг, Люк Кирби, Шарлийн Уудард, Сара Полсън, Спенсър Трийт Кларк
Времетраене: 2 ч. 09 мин.
Български дублаж: Да
М. Найт Шамалан събира сюжетните линии на два от най-забележителните си оригинални филма, Неуязвимият (2000) и На парчета (2016), в един изцяло нов, експлозивен трилър – Стъкления.От Неуязвимият, Брус Уилис се завръща като Дейвид Дън, както и Самюъл Л. Джаксън като Илайджа Прайс, познат под псевдонима си Стъкления.

От На парчета се присъединяват Джеймс Макавой като Кевин Уендъл Кръмб и множеството самоличности, които живеят в него, и Аня Тейлър-Джой като единствената пленничка, оцеляла от срещата със Звяра.Следвайки финалните събития от На парчета, историята в Стъкления проследява Дън, който е по петите на свръхчовешкото проявление на Кръмб, Звяра, и след поредица от ескалиращи сблъсъци, сенчестото присъствие на Прайс започва да изплува като оркестратор, който притежава тайни, критични и за двамата мъже.

Онлайн филми Фантастика. Glass / Стъкления (2019) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
3
4
1
6 492