FilmiFen » Детски » The Bad Guys / Лошите момчета (2022)

The Bad Guys / Лошите момчета (2022)

Гледай онлайн - The Bad Guys / Лошите момчета (2022)

The Bad Guys / Лошите момчета (2022)
Full HD 1080
Жанр: Детски
Година: 2022
Държава: САЩ
Режисьор: Пиер Перифел
В ролите: Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina
Времетраене: 100 минути
Български дублаж: Не
Създаден по популярната поредица бестселъри на York Times, Лошите момчета на DreamWorks Animation, ще ни срещне с изпечена в престъпния занаят група животни – ослепителния джебчия г-н Вълк, опитния разбивач на сейфове г-н Змия, хладнокръвния майстор на дегизировките г-н Акула, лесно палещият се „повече мускули, по-малко акъл“ г-н Пираня и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула.

След години на безчет обири и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана и за да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка (която няма намерение да спазва) – Лошите момчета ще станат добри. Но дали?Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – очарователното (но доста арогантно) морско свинче професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път.

Скоро обаче г-н Вълк започва да подозира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно: да бъде приет (такъв, какъвто е). Когато нов злодей заплашва града, г-н Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат... Добрите момчета.

Онлайн филми Детски. The Bad Guys / Лошите момчета (2022)

VOE STZ Трейлър
2
2
0
5 443Напиши коментар
0 коментарa за The Bad Guys / Лошите момчета (2022)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.