FilmiFen » Екшън » Creed / Крийд: Сърце на шампион (2015) BG AUDIO

Creed / Крийд: Сърце на шампион (2015) BG AUDIO

Гледай онлайн - Creed / Крийд: Сърце на шампион (2015) BG AUDIO

Creed / Крийд: Сърце на шампион (2015) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2015
Държава: САЩ
Режисьор: Райън Куглър
В ролите: Силвестър Сталоун, Майкъл Б. Джордан, Греам Мактавиш, Теса Томпсън, Фелисиа Рашад, Марк Рино Смит, Ханс Мареро и др.
Времетраене: 133 мин.
Български дублаж: Да
Адонис Джонсън (Майкъл Б. Джордан) не познава известния си баща – световният шампион по бокс тежка категория Аполо Крийд, който е починал, преди момчето да се роди.

Въпреки това никой не може да отрече, че боксът е в кръвта на младежа. Адонис решава да се премести във Филаделфия – мястото, където Аполо е изиграл легендарния си мач срещу коравия, начинаещ боксьор Роки Балбоа.

След като пристига, Адонис се заема да открие Роки (Силвестър Сталоун) и да направи всичко по силите си да го убеди да му стане треньор. Въпреки че настоява, че завинаги е слязъл от ринга, Роки вижда у Адонис силата и непоколебимостта, характерни за Аполо – заклетият враг, който се превръща в най-близкия му човек. Шампионът се съгласява да стане треньор на Аполо, въпреки че се бори с противник много по-смъртоносен от противниците на ринга.

С Роки в неговия ъгъл, съвсем скоро Адонис се прицелва в шампионското място. Но дали ще може да развие не само мотивацията, но и желанието да се изкачи на върха?

Онлайн филми Екшън. Creed / Крийд: Сърце на шампион (2015) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
14
18
4
10 008