FilmiFen » Екшън » Il cittadino si ribella / Гражданите се бунтуват (1974)

Il cittadino si ribella / Гражданите се бунтуват (1974)

Гледай онлайн - Il cittadino si ribella / Гражданите се бунтуват (1974)

Il cittadino si ribella / Гражданите се бунтуват (1974)
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1974
Държава: Италия
Режисьор: Енцо КАСТЕЛАРИ
В ролите: Франко Неро, Барбара Бах, Джанкарло Прете, Ренцо Палмер, Надзарено Дзамперла, Масимо Вани, Романо Пупо, Рената Дзаменго, Франко Борели и др.
Времетраене: 98 мин.
Български дублаж: Не
Обикновеният гражданин Карло Антонели (Франко Неро) случайно се озовава в банката по време на грабеж и дори е взет за заложник от бандитите за кратко време. Инцидентът толкова го шокира, че той решава да намери нападателите и да ги унищожи.

Опитите му да издири престъпниците се оказват неуспешни, докато не попада на дребен крадец (Джанкарло Прете), когото изнудва с тайно направени снимки, за да му осигури оръжие. Заедно те решават да предизвикат престъпната общност...

В "Гражданите се бунтуват" има достатъчно дива жестокост, която по-късно ще се превърне в отличителен белег на италианския криминален филм от 70-те години на миналия век, но тук все още не е самоцел

Авторите на лентата повдигат въпроси, които все още са актуални и до днес – доколко е оправдан линчуването, може ли да доведе до нещо добро и къде е границата, която позволява да се разделят хората на приятели и врагове, на овце и вълци: в края на краищата единственият помощник на Карло не е полицейски инспектор или журналист, а именно представител на престъпната среда, срещу която ще се бори. Отличен екшън с несравнимия Франко Неро!

Онлайн филми Екшън. Il cittadino si ribella / Гражданите се бунтуват (1974)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
1 165
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Il cittadino si ribella / Гражданите се бунтуват (1974)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.