FilmiFen » Екшън » Liberty Stands Still / Неприкосновена свобода (2002)

Liberty Stands Still / Неприкосновена свобода (2002)

Гледай онлайн - Liberty Stands Still / Неприкосновена свобода (2002)

Liberty Stands Still / Неприкосновена свобода (2002)
HD 720
Жанр: Екшън
Година: 2002
Държава: Германия, Канада
Режисьор: Кари Скогланд
В ролите: Уесли Снайпс, Тери Чен, Гарвин Крос, Роджър Крос, Мартин Къмминс, Линда Фиорентино, Дарси Лори, Брайън Маркинсън, Оливър Плат, Райън Робинс, Джонатан Скарф, Рон Селмур, Майкъл Дейвид Симс, Йън Трейси, Хилда ван Дер Мюлен и др.
Времетраене: 96 мин.
Български дублаж: Не
Въпреки, че никога през живота си не е натискала спусък, има хора, които вярват, че Либърти Уолъс (Линда Фиорентино-"Най-обикновен престъпник", "Догма") е виновна за извършването на убийства. Като международен търговец на оръжия, тя продава на всеки, който има връзките и парите... без да задава въпроси.

На път за тайна среща с любовника си, Либърти отговаря на позвъняване на мобилния си телефон. Мъжът от другата страна на линията (Уесли Снайпс-"Блейд", "Щатски шерифи") й казва, че я държи на мушка и ако не изпълнява точно и стриктно указанията му, ще я убие, засипвайки я с куршуми. И не само това.

Ако по някаква причина линията прекъсне или батерията на мобилния й телефон се изтощи, ще се детонира бомба, която ще убие нея и ще вдигне във въздуха околните сгради. Безсилна да спре препускащото време, с всяка изминала секунда Либърти и нейните безбройни невинни жертви са с една крачка по-близо до смъртта.

Онлайн филми Екшън. Liberty Stands Still / Неприкосновена свобода (2002)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
1 367Напиши коментар
0 коментарa за Liberty Stands Still / Неприкосновена свобода (2002)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.