FilmiFen » Приключенски » The Amazing Spider-Man / Невероятният Спайдър-мен (2012) BG AUDIO

The Amazing Spider-Man / Невероятният Спайдър-мен (2012) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Amazing Spider-Man / Невероятният Спайдър-мен (2012) BG AUDIO

The Amazing Spider-Man / Невероятният Спайдър-мен (2012) BG AUDIO
SD 480
Година: 2012
Държава: САЩ
Режисьор: Марк Уеб
В ролите: Ема Стоун, Ирфан Кхан, Андрю Гарфилд, Денис Лиъри, Рис Айфанс, Мартин Шийн, Сали Фийлд, Кембъл Скот, Ембет Дейвиц и др.
Времетраене: 136 минути
Български дублаж: Да
Гимназистът Питър Паркър е аутсайдер не само в училището си, но и в живота. Изоставен от родителите си без обяснение, Питър е отгледан от своя чичо Бенджамин Паркър и неговата съпруга Мей Паркър. Както повечето младежи на неговата възраст, Питър се опитва да открие своята истинска същност и да намери правилния път в живота.

Спътник в ежедневието му е неговата приятелка и първа ученическа любов Гуен Стейси, която е винаги до него, независимо от обстоятелствата и проблемите, пред които той бива изправен.

Но всичко в живота на Питър се променя, когато той случайно открива мистериозно куфарче, което е принадлежало на неговия баща. Твърдо решен да разкрие тайните на семейството си, младия мъж се впуска в търсене на повече информация от всеки, който е познавал родителите му.

Не след дълго, следите го насочва към компанията “Оскорп” в която работи един от най-добрите приятели на баща му – доктор Кърт Конърс. Но срещата на Питър с Конърс се оказва съдбовна и слага началото на верига от събития в които биват замесени не само техните тайни самоличности Спайдър-мен и Гущерът, но и всички хора които те обичат.

Онлайн филми Приключенски. The Amazing Spider-Man / Невероятният Спайдър-мен (2012) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
11
15
4
Филми от други категории