FilmiFen » Трилъри » The Eye / Окото (2008)

The Eye / Окото (2008)

Гледай онлайн - The Eye / Окото (2008)

The Eye / Окото (2008)
Full HD 1080
Жанр: Трилъри
Година: 2008
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Давид Моро
В ролите: Джесика Алба, Алесандо Нивола, Паркър Поузи, Раде Шербеджия, Рейчъл Тикотин, Оба Бабатунде, Клоуи Грейс Мориц, Тамлин Томита, Карън Елизабет Остин, Дейвид Милчърд, Хедър Дорксен, Тийган Мос, Зак Сантяго, Джей Ди Гарфиелд, Karen M. Hudson и др.
Времетраене: 98 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Eye, Окото, 2008
Сидни Уелс (Джесика Алба) е прочута цигуларка в Лос Анджелис. Интелигентна, реализирана и напълно независима. След инцидент в детството си загубва възможността да вижда. Остава напълно сляпа. Историята започва с трансплантация на роговици, която възстановява зрението й след 20 годишна слепота.

След операцията Д-р Пол Фолкнър (Алесандро Нивола) е натоварен със задачата да помогне на Сидни да се приспособи към света около нея и към това, което й предстои да види. С помощта и на по-голямата й сестра, Хелън (Паркър Поузи), светът на Сидни бавно започва да придобива форма. Но щастието на Сидни е краткотрайно.

Необясними и страшни картини започват да я преследват. Дали са временен резултат от операцията? Предизвикани ли са от мозъка на Сидни, приспособяващ се към образите? Да не би да са плод на въображението й? Или са ужасяващо зло?

Онлайн филми Трилъри. The Eye / Окото (2008)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
1 122Напиши коментар
0 коментарa за The Eye / Окото (2008)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.