FilmiFen » Ужаси » Blair Witch / Вещицата от Блеър (2016)

Blair Witch / Вещицата от Блеър (2016)

Гледай онлайн - Blair Witch / Вещицата от Блеър (2016)

Blair Witch / Вещицата от Блеър (2016)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2016
Държава: САЩ
Режисьор: Саймън Барет
В ролите: Уес Робинсън, Корбин Рейд, Валъри Кери
Времетраене: 89 мин.
Български дублаж: Не
Група студенти се отправят в горите Блек Хилс в Мериленд, за да открият мистерията около смъртта на сестрата на Джеймс, изчезването за която смятат, че е свързано с легендата на Blair Witch. Първоначално студените са изпълнени с ентусиазъм, но идването на нощта донася своето заплашително присъствие.

Това е продължение на известния филм ” Проклятието Блеър” (The Blair Witch Project 1999). Вече са изминали повече от 20 години от както Хедър Донахю и нейните приятели са изчезнали в горите на Блек Хилс.

Сега Джеймс заедно с приятелите си Питър, Ашли и Лиза, оборудвани с видео камера, са решили да направят филм, като изследват мистериозните обстоятелства по изчезването на редица хората в тази гора. Все още никой не се е решил да прави подобен филм, което ги изпълва с повече ентусиазъм.

През мрачните гори те ще бъдат напътствани от двама местни жители за да бъдат сигурни, че няма да се изгубят. Въпреки това, когато пада нощта, изгубването им ще бъде най-малкия проблем, защото някой или нещо иска да убие всички.

Става ясно, че легендата за вещица Блеър не е само мит, а е истина. Мрачната гора е нейния дом и тя ще убие всеки, който пренощува в нея. Младата група осъзнава, че легендата не е измислица и реално тя е много по-зловеща от колкото те са си представяли.

Онлайн филми Ужаси. Blair Witch / Вещицата от Блеър (2016)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
857
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Blair Witch / Вещицата от Блеър (2016)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.