FilmiFen » Филми драма » The Disaster Artist / Катастрофалният артист (2017) BG AUDIO

The Disaster Artist / Катастрофалният артист (2017) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Disaster Artist / Катастрофалният артист (2017) BG AUDIO

The Disaster Artist / Катастрофалният артист (2017) BG AUDIO
SD 480
Година: 2017
Държава: САЩ
Режисьор: Джеймс Франко
В ролите: Джеймс Франко, Дейв Франко, Сет Роугън, Зак Ефрън, Алисън Бри, Кристен Бел, Джош Хътчерсън, Адам Скот, Ари Грейнър, Джейсън Мандзукас, Шарън Стоун, Мелани Грифит, Дж. Дж. Ейбрамс, Брайън Кранстън и др.
Времетраене: 104 мин.
Български дублаж: Да
„The Disaster Artist” е направен в чест на радостта и лудостта от създаването на филми и проследява шантавите приключения на ексцентричния кинаджия Томи Уисо и неговия най-добър приятел, актьора Грег Сестеро.

Двамата неподлежащи на описание аутсайдери се местят в Лос Анджелис и се опитват да реализират холивудската мечта, като решават да направят техен си, собствен пълнометражен филм.

Начинанието им се превръща в непредвидима и нелепо-забавна, незабравима продукция. А резултатът е един от най-прочутите със своята негледаемост, странен и култово-лош филм на всички времена – „The Room”.

Награди и номинации: 2018 Номинация за „Оскар” за най-добър адаптиран сценарий; 2018 Награда „Златен глобус” за най-добра мъжка роля в мюзикъл или комедия (Джеиймс Франко); 2018 Номинация „Златен глобус” за най-добър филм в категория „Мюзикъл или комедия”; 2017 Две награди „Капри” – за актьорско маийсторство (Джеиймс Франко) и най-добър адаптиран сценариий; 2017 Награда на Обществото на филмовите критици в Детроийт за най-добър актьор;

2017 Награда на Асоциацията на филмовите критици в Джорджия за най-добър адаптиран сценариий; 2017 Награда на Асоциацията на филмовите критици в Сан Диего за най-добър адаптиран сценариий; 2017 Холивудска филмова награда за сценариий на годината; 2017 Две награди от Международния кинофестивал в Сан Себастиан – за най-добър филм и най-добър актьор и много други награди и номинации от филмови фестивали.

Онлайн филми Филми драма. The Disaster Artist / Катастрофалният артист (2017) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
1
1
0