FilmiFen » Екшън » Rambo: Last Blood / Рамбо: Последна кръв (2019) BG AUDIO

Rambo: Last Blood / Рамбо: Последна кръв (2019) BG AUDIO

Гледай онлайн - Rambo: Last Blood / Рамбо: Последна кръв (2019) BG AUDIO

Rambo: Last Blood / Рамбо: Последна кръв (2019) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2019
Държава: САЩ, Испания, България
Режисьор: Ейдриън Грюнбърг
В ролите: Силвестър Сталоун, Пас Вега, Шийла Шах, Ивет Монрил, Оскар Хайнада, Джесика Мадсън, Луис Мандилор, Серхио Периз-Менчета, Адриана Бараса, Ивет Монриъл, Димитри Вегас, Стефан Чаповский, Атанас Сребрев и др.
Времетраене: 101 мин.
Български дублаж: Да
Почти четири десетилетия, след като е пуснал първа кръв, Силвестър Сталоун се завръща като един от най-великите екшън герои на всички времена - Джон Рамбо.

Сега, Рамбо трябва да се изправи пред своето минало и да разкрие своите безмилостни бойни умения, за да осъществи отмъщение в една последна мисия. 11 години след събитията от предишния филм ("Рамбо", 2008 г.), зелената барета и ветеран от войната във Виетнам заминава за Мексико, за да спаси сестрата на приятелка, отвлечена от наркокартел.

Джон Рамбо: "Живях в свят на смърт. Гледах хора, които обичам, да умират. Някои - бързо, с куршум. От други не остана дори какво да погреба... През всички тези години пазех тайните си. Но настъпи време да се изправя срещу демоните си! И ако дойдат да ме търсят, ще срещнат смъртта. Аз искам отмъщение. Искам да знаят, че смъртта идва. И няма нищо, което да я спре."

Онлайн филми Екшън. Rambo: Last Blood / Рамбо: Последна кръв (2019) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
25
31
6
Филми от други категории
Рейтинг 0.4
SD 480
Рейтинг -0.3
SD 360
Онлайн филми - Run / Бягай (2020)

Run / Бягай (2020)

Ужаси
С участието на:
Рейтинг 0.8
SD 480