FilmiFen » Филми драма » Фатима / Fatima (2020)

Фатима / Fatima (2020)

Гледай онлайн - Фатима / Fatima (2020)

Фатима / Fatima (2020)
Full HD 1080
Година: 2020
Държава: Португалия, САЩ
Режисьор: Марко Понтекорво
В ролите: Алба Баптиста, Хоаким де Алмейда, Харви Кайтел, Горан Вишнич, Соня Брага, Стефани Джил, Алехандра Хауърд, Лусия Мониш, Жоана Рибеи?ро, Жоана Пайш Дебрито, Bruno Salgueiro и др
Времетраене: 113 минути
Български дублаж: Не
Етикети: Фатима, Fatima, 2020
През 1917 г. три деца съобщават, че им се явява духа на Богородица.
Мощна, извисяваща драма за силата на вярата, Фатима разказва историята на три деца (Лусия дош Сантош, Жасинта и Франсиско Марто) от Фатима, Португалия.

На 13 май 1917 година им се явява Дева Мария и им казва, че трябва да се връщат на това място на всяко 13-то число на месеца. Децата се разбрали да запазят в тайна срещата с Божията майка, но Жасинта нарушила споразумението и на 13 юли мястото било посетено от неколцина любопитни хора, които искали да се убедят със собствените си очи в истинността на детския разказ.

През следващите месеци броя на хората, които приемали с насмешка разказа, се увеличавал все повече и повече, докато Божията майка не оповестила, че на 13 октомври ще се случи чудо. На уречения ден хиляди станали свидетели на Слънчевото чудо. Хората могли без проблем да наблюдават слънцето, което наподобявало сребърен диск и се въртяло като огнено кълбо.

Откровенията им вдъхновяват вярващите, но гневят служители както на църквата, така и на правителството. Докато се разпространява тяхното пророчество, десетки хиляди религиозни поклонници се стичат до мястото с надеждата да станат свидетели на чудо. Преживяното, ще промени живота им завинаги.

Селището Фатима се намира в областта Сантарен и принадлежи към окръг Вила Нова де Оурем, разположено на 130 км северно от столицата Лисабон. Арабското си име дължи на една легенда от XII век, според която дъщерята на известен мавърски благородник, носеща името на дъщерята, на пророка Мохамед, приема християнството от любов към рицар и бива погребана там.

Онлайн филми Филми драма. Фатима / Fatima (2020)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
859
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Фатима / Fatima (2020)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.