FilmiFen » Криминални » The Frozen Ground / Замръзналата земя (2013)

The Frozen Ground / Замръзналата земя (2013)

Гледай онлайн - The Frozen Ground / Замръзналата земя (2013)

The Frozen Ground / Замръзналата земя (2013)
SD 480
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Скот Уокър
В ролите: Никълъс Кейдж, Джон Кюсак, Ванеса Хъджинс, 50 cent
Времетраене: 105 мин.
Български дублаж: Не
Действието на криминалния трилър ще се развива в периода от 1980-та до 1983-та година, когато полицейските служби на щата Аляска и агенти на ФБР издирват жесток сериен убиец, чиито основни мишени са млади жени от други части на страната.

Според продуцентите от студиото Emmett/Furla Films, филма ще се фокусира както върху разследването на убийствата, така и върху начините по които Хансен е избирал, и в крайна сметка убивал, жертвите си.

В повечето случаи, жените (повечето от които били проститутки) са били упоявани и отвличани от други градове на страната, и по-късно транспортирани с личния самолет на извършителя до възможно най-отдалечените планински райони на Аляска. Там, Хансен е използвал жертвите си като живи мишени за ловни игри.

Благодарение на показанията на 17-годишната Синди Полсън, която е била спасена от шофьор на камион, и множеството доказателства, събрани от разследващите служби, Робърт Хансен е арестуван и в последствие осъден на 461 години затвор, без право на помилване. Според признанията на самия Хансен, за период от 12 години, той е отвлякъл и убил повече от 24 млади жени.

Онлайн филми Криминални. The Frozen Ground / Замръзналата земя (2013)

VOE STZ Трейлър
2
3
1
1 558Напиши коментар
0 коментарa за The Frozen Ground / Замръзналата земя (2013)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.