FilmiFen » Филми драма » The Duchess / Дукесата (2008)

The Duchess / Дукесата (2008)

Гледай онлайн - The Duchess / Дукесата (2008)

The Duchess / Дукесата (2008)
Full HD 1080
Година: 2008
Държава: Великобритания, Италия, Франция, САЩ
Режисьор: Сеул Диб
В ролите: Кийра Найтли, Ралф Файнс, Шарлот Рамплинг, Доминик Купър, Хайли Атуел, Саймън МакБърни и др.
Времетраене: 110 минути
Български дублаж: Не
Етикети: Duchess, Дукесата, 2008
Създаден по романа на Аманда Формън, филмът разказва историята на една от най-модерните жени на своето време – дукесата на Девъншир и нейната вълнуваща съдба.

Интересът на публиката се подхранва и от факта, че героинята има родствена връзка със злополучно загиналата при автомобилна катастрофа принцеса на Уелс – Лейди Даяна, тя е нейна пра-пра-пра-пра леля.

Подобни аналогии внушава и трейлърът на филма, където между съдбите на двете жени се прокарват паралели. Има трима души в брака на Джарджиана – това е завръзката на филма и тя твърде много напомня живота на Даяна, описан от самата нея в до болка откровено й телевизионно интервю от 1995 година. Събитията от филма обаче, се случват в друго време с различни обществени порядки и морал, време в което разводът е „табу”.

Хроника за живота на аристократка от 18 век, Дукеса на Девъншир, която е отричана поради екстравагантния й политически и личен живот. Тя е пленително красива и знаменита във времето, в което живее.

Но героинята се оказва въвлечена в злополучен любовен триъгълник със своя съпруг и неговата любовница. Дукесата се влюбва страстно в амбициозен млад политик, и тази история причинява мъчителен конфликт със съпруга й. Конфликтът заплашително се разгръща в скандал...

Онлайн филми Филми драма. The Duchess / Дукесата (2008)

STZ Трейлър
1
1
0
973Напиши коментар
0 коментарa за The Duchess / Дукесата (2008)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.