FilmiFen » Криминални » Knives Out / Вади ножовете (2019) BG AUDIO

Knives Out / Вади ножовете (2019) BG AUDIO

Гледай онлайн - Knives Out / Вади ножовете (2019) BG AUDIO

Knives Out / Вади ножовете (2019) BG AUDIO
SD 480
Година: 2019
Държава: САЩ
Режисьор: Райън Джонсън
В ролите: Даниъл Крейг, Крис Евънс, Ана де Армас, Джейми Лий Къртис, Майкъл Шанън, Дон Джонсън, Тони Колет, Кристофър Плъмър и др.
Времетраене: 131 минути
Български дублаж: Да
На сутринта след празненството за 85-ия му рожден ден, богатият автор на криминални романи Харлан Тромби е намерен мъртъв в дома си. Прочутият детектив Беноа Блан поема случая и подозира измама. Всички са заподозрени, а с наближаването на четенето на завещанието и напредъка на разследването, членовете на алчната фамилия на Харлан се разкриват като още по-големи интриганти, отколкото са изглеждали в началото.

Когато Марта, южноамериканската болногледачка на писателя, се оказва въвлечена в мистерията, става ясно че ничии тайни няма да бъдат опазени... Райън Джонсън е създал провокативна мистерия, отдавайки почит както на Хичкок, така и на Агата Кристи. С изтънчения си диалог той демонстира върхова форма като сценарист, предлагайки на страхотния си актьорски ансамбъл майсторски и убедителен материал.

Вещ в съчетаването на жанровете и с фино око за детайлите, режисьорът държи зрителите в напрежение, докато сюжетът се разгръща през куп обрати до изненадващ финал. Непочтителен, интелигентен и – преди всичко – тотално забавление от началото до края, "Вади ножовете" е модерна криминална мистерия от най-висока класа.

Онлайн филми Криминални. Knives Out / Вади ножовете (2019) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
15
16
1
Филми от други категории