FilmiFen » Приключенски » In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale / В името на Краля: История от света на Dungeon Siege (2007)

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale / В името на Краля: История от света на Dungeon Siege (2007)

Гледай онлайн - In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale / В името на Краля: История от света на Dungeon Siege (2007)

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale / В името на Краля: История от света на Dungeon Siege (2007)
SD 480
Година: 2007
Държава: САЩ, Германия, Канада
Режисьор: Уве Бол
В ролите: Джейсън Стейтъм, Браян Дж. Уайт, Бърт Рейнолдс, Рей Лиота, Матю Лилард, Кристана Локен, Клеър Форлани, Рон Пърлман, Джон Рис-Дейвис, Лийли Собиески
Времетраене: 120 минути
Български дублаж: Не
Със сюжет по популярната видеоигра Dungeon Siege, „В името на краля” е феноменално развлечение. Всички обичаме времето на рицарите и кралете, защото това е време на голяма смелост и благородни каузи, може би и на малко магия, но несъмнено това е време на приключения.

Неописуемо зла армия вилнее из кралството, като унищожава всичко наред. Последната пречка по пътя й е могъщата крепост Ехб, преди цялата нация да бъде поробена. А на пътя й стои Фермера, който просто иска да спаси семейството си ...

„В името на краля” ще заеме своето място сред малкото големи приключенски филми, което прави ходенето на кино фантастично бягство в друга реалност. Както „Властелинът на пръстените” ни отведе в друг свят и време, така и „В името на краля” ни кара да повярваме в благородството на кралете, истинската сила на магията и верността към семейството и кралството, за което се иска много кураж и сила на духа.

„В името на краля” ще изпълни със смелост сърцето ви и ще възпламени душата ви, ще ви се прииска да грабнете меч и да се биете в защита на благородна кауза. Присъединете се и споделете с нас това филмово забавление от изключителен мащаб, със забележителен актьорски състав и изумителни бойни сцени.

Онлайн филми Приключенски. In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale / В името на Краля: История от света на Dungeon Siege (2007)

VOE STZ Трейлър
2
2
0
2 894Напиши коментар
0 коментарa за In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale / В името на Краля: История от света на Dungeon Siege (2007)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.