FilmiFen » Военни » 1917 Хиляда деветстотин и седемнадесета (2019)

1917 Хиляда деветстотин и седемнадесета (2019)

Гледай онлайн - 1917 Хиляда деветстотин и седемнадесета (2019)

1917 Хиляда деветстотин и седемнадесета (2019)
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2019
Държава: САЩ, Великобритания
Режисьор: Сам Мендес
В ролите: Джейми Паркър, Ейдриън Скарбъро, Даниел Мейс, Андрю Скот, Дийн-Чарлз Чапман, Колин Фърт, Марк Стронг, Ричард Мадън, Бенедикт Къмбърбач, Джорджи МакКей, Клер Дъбъркю и др.
Времетраене: 119 минути
Български дублаж: Нет
Отчасти вдъхновен от разкази на дядото на Сам Мендес, който е ветеран от ПСВ, 1917 ни отвежда в разгара на войната, когато двама млади британски войници Скофийлд (Джордж МакКей) и Блейк (Дийн-Чарлс Чапман) са натоварени с изпълнението на привидно невъзможна мисия.

В надпревара с времето те трябва да навлязат дълбоко във вражеската територия и да доставят съобщение, което ще предотврати стотици войници, сред които е и родният брат на Блейк, да попаднат в смъртоносен капан, подготвен от германците, малко след като са се оттеглили към линията „Хинденбург“ по време на операция „Алберих“.

Мендес споделя, че още от самото начало е бил напълно сигурен, че филмът трябва да бъде разказан в реално време – събитията да са пресъздадени и да протичат за зрителите със същата скорост, с която се изживяват от героите във филма: „Всяка стъпка в това пътуване, синхронът с всеки дъх на тези мъже, е неразделна и съществена част от историята.

И няма по-добър начин да разкажеш тази история, освен чрез един продължителен кадър“. Това помага на зрителите да се потопят в действието на филма и да почувстват, че са в окопите заедно с войниците.

Онлайн филми Военни. 1917 Хиляда деветстотин и седемнадесета (2019)

Плейъри Помощ
default
5
6
1