FilmiFen » Исторически » Darkest Hour / Най-мрачният час (2017) BG AUDIO

Darkest Hour / Най-мрачният час (2017) BG AUDIO

Гледай онлайн - Darkest Hour / Най-мрачният час (2017) BG AUDIO

Darkest Hour / Най-мрачният час (2017) BG AUDIO
SD 480
Година: 2017
Държава: САЩ
Режисьор: Джо Райт
В ролите: Гари Олдман, Ейдриън Роулинс, Джо Армстронг, Дейвид Шофилд, Самюел Уест, Роналд Пикъп, Никълъс Джоунс, Стивън Дилейн, Кристин Скот Томас, Бен Менделсон, Лили Джеймс, Ричард Лъмсдан, Малкълм Стори, Хилтън Макрий, Бенджамин Уитроу, Дейвид Бамбър и др.
Времетраене: 125 минути
Български дублаж: Да
Най-мрачният час проследява събитията от ранните дни на Втората световна война, когато падането на Франция е неизбежно, а Великобритания преживява най-мрачния час, в който се бори срещу нарастващата опасност от инвазия на германците.

Докато неудържимите сили на нацистите настъпват, а войските на Съюзниците са притиснати на плажовете на Дюнкерк, съдбата на Западна Европа тежи на плещите на наскоро избрания министър-председател Уинстън Чърчил (номинирания за „Оскар“ Гари Олдман.

Докато маневрира между политическите си врагове, той трябва да се изправи пред най-важния избор в живота си: да се договори с Хитлер и да спаси британския народ, като плати ужасяваща цена, или да продължи битката напук на минималните шансове за победа.

Режисиран от Джо Райт, Най-мрачният час е драматичната и вдъхновяваща история на четири седмици през 1940 г., през които Чърчил проявява куража, нужен да промени историята на човечеството.

Онлайн филми Исторически. Darkest Hour / Най-мрачният час (2017) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
4
6
2
Филми от други категории