FilmiFen » Екшън » Heat / Жега (1995) BG AUDIO

Heat / Жега (1995) BG AUDIO

Гледай онлайн - Heat / Жега (1995) BG AUDIO

Heat / Жега (1995) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1995
Държава: САЩ
Режисьор: Майкъл Ман
В ролите: Ал Пачино, Робърт Де Ниро, Дани Трехо, Натали Портман, Вал Килмър, Уилям Фичнер, Микелти Уилямсън, Джеръми Пивън, Ханк Азария, Джон Войт, Том Сайзмор, Даян Венора и др.
Времетраене: 170 минути
Български дублаж: Да
Лосанжелиско ченге (в ролята Ал Пачино) се сблъсква лице в лице с най-хитрия престъпник в града (Робърт Де Ниро). Героят на (Ал Пачино) Винсент Хана, е един от най-добрите полицаи, ръководител на отдел "Убийства". След дързък банков обир, Винсент попада на следите на елитна престъпна група, занимаваща се с обири, в които залогът е най-голям.

Ръководител на тази група е Нийл Маколи (Робърт Де Ниро). В търсене на поредната си "жертва", Винсент къса напълно с личният си живот, посвещавайки се на това, което може - да гони лошите. От другата страна на монетата, Нийл изгражда връзка зад маската на опитен търговец на метали.

Вплитайки съдбите на двамата героя, последният удар на престъпниците, ще бъде решаващ за съдбата им. Нямайки нищо за губене, Винсент се впряга с единствената идея да залови Нийл, чийто единствен избор е "да се отърве от всичко само за 30 секунди, след като усети жегата зад ъгъла", ако иска да оцелее.

Онлайн филми Екшън. Heat / Жега (1995) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
8
8
0