FilmiFen » Екшън » The Girl in the Spider's Web / Момичето в паяжината (2018)

The Girl in the Spider's Web / Момичето в паяжината (2018)

Гледай онлайн - The Girl in the Spider's Web / Момичето в паяжината (2018)

The Girl in the Spider's Web / Момичето в паяжината (2018)
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2018
Държава: Великобритания, Германия, Швеция, Канада, САЩ
Режисьор: Федерико Алварес
В ролите: Клеър Фой, Сверир Гюднасон, Силвия Хокс, Камерън Бритън, Клес Банг и др.
Времетраене: 115 мин.
Български дублаж: Не
По книгата "Det som inte doedar oss" ("Това, което не ни убива", 2015 г.) на шведския журналист Давид Лагеркранц. Продължение на филма "Мъжете, които мразеха жените" (2011 г.) - нова история от поредицата "Милениум".

Непокорната аутична хакерка Лисбет Саландер (Клеър Фой) и журналистът Микаел Бломквист (Сверир Гюднасон) са оплетени в мрежа от шпиони, киберпрестъпници и корумпирани правителствени чиновници. В опасните приключения на тандема са замесени американската Агенция за национална сигурност, руската мафия и шведски топизследовател, разработил алгоритъм за създаване на изкуствен интелект. Изплува и един призрак от миналото на Лисбет – нейната омразна сестра-близначка Камила (Силвия Хокс).

Аутсайдерката Лисбет не се вписва никъде, но е най-оригиналният и интригуващ воин в защита на правосъдието през 21 век. Тя поема по една от най-опасните си и прекалено лични мисии досега. Когато учен я наема, за да открадне негова разработка от американците, Лисбет се оказва замесена в мрачна и изпълнена с насилие паяжина от интриги, след като мистериозни сили отмъкват всички данни, подпалват апартамента й и я оставят да умре... Докато паяжината се затяга, тя е измъчвана от сенките на своето собствено мистериозно минало.

Онлайн филми Екшън. The Girl in the Spider's Web / Момичето в паяжината (2018)

Плейъри Помощ
default
4
4
0
Филми от други категории