FilmiFen » Фантастика » The Imaginarium of Doctor Parnassus / Сделката на доктор Парнасъс (2009) BG AUDIO

The Imaginarium of Doctor Parnassus / Сделката на доктор Парнасъс (2009) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Imaginarium of Doctor Parnassus / Сделката на доктор Парнасъс (2009) BG AUDIO

The Imaginarium of Doctor Parnassus / Сделката на доктор Парнасъс (2009) BG AUDIO
SD 480
Година: 2009
Държава: Франция, Канада, Великобритания
Режисьор: Тери Гилиам
В ролите: Джуд Лоу, Хийт Леджър, Колин Фарел, Джони Деп, Лили Коул, Кристофър Плъмър, Джони Харис, Том Уейтс, Върн Тройър, Андрю Гарфийлд и др.
Времетраене: 122 минути
Български дублаж: Да
Можете ли да определите цената на мечтите си? Във фантастичния свят на д-р Парнасъс и неговото изключително пътуващо шоу, обикновени хора получават възможност, давана веднъж в живота. Благословен с изключителната дарба да управлява въображението на другите, д-р Парнасъс е прокълнат с мрачна тайна. Заклет комарджия, преди хиляди години той е сключил сделка с дявола, за да постигне безсмъртие.

Векове по-късно, когато е срещнал истинската любов, д-р Парнасъс е заменил своето безсмъртие за младост, при условието, че когато дъщеря му навърши 16 години, ще стане притежание на дявола. Сега 16-ят рожден ден на Валентина приближава и д-р Парнасъс отчаяно иска да я защити от предстоящата й съдба. Дяволът идва, за да прибере дължимото му, но предоговаря облога.

Доктор Парнасъс обещава да даде дъщеря си на мъжа, който ще му помогне да го спечели. В тази завладяваща, експлозивна и фантастична надпревара с времето, д-р Парнасъс трябва да се бори, за да спаси дъщеря си и да поправи грешките, направени от него в миналото - завинаги!

Онлайн филми Фантастика. The Imaginarium of Doctor Parnassus / Сделката на доктор Парнасъс (2009) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
9
10
1