FilmiFen » Комедия » Just My Luck / Лош късмет (2006) BG AUDIO

Just My Luck / Лош късмет (2006) BG AUDIO

Гледай онлайн - Just My Luck / Лош късмет (2006) BG AUDIO

Just My Luck / Лош късмет (2006) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2006
Държава: САЩ
Режисьор: Доналд Петри
В ролите: Линдзи Лоън, Крис Пайн, Фейзън Лъв, Майси Пили, Брий Търнър, Дийн Семлър, Арнън Милчън и други
Времетраене: 102 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Just, Luck, Лош, късмет, 2006, BG AUDIO
Ашли Олбрайт (Линдзи Лоън) е най-щастливата жена на света, човек, на когото се случват най-хубавите неща и който постига всичко без никакво усилие. Ако си купи лотариен билет, веднага удря джакпота. В Ню Йорк, където живее – един от най-натоварените градове, никога не й се налага да чака за такси. Има страхотна работа в престижна фирма. Всичко върви точно както тя иска. Освен това сега Ашли получава отлична възможност да напредне в кариерата си: наета е да организира бал с маски в центъра на Манхатън за звукозаписния магнат Деймън Филипс (Фейзън Лъв) и компанията му.

Джейк (Крис Пайн), от друга страна, е като магнит за лош късмет. Небето над него винаги е дъждовно, панталоните му са винаги пред разпадане по шевовете, а работата му е да почиства тоалетни в боулинг клуб. Но дори и с постоянна поредица от катастрофални събития, той има свои мечти. Той си мисли, че може да има своя шанс с откритието на рок бандата Макфлай. Ако Джейк може да се отърве от лошия късмет само за една нощ, той би могъл да се промъкне на бала с маски и да даде компактдиска на Макфлай в ръцете на Деймън Филипс.

В тази нощ, когато мечтите се сбъдват, съдбата изправя Ашли и Джейк заедно на дансинга. Мигновено привлечени един от друг, те споделят вълнуваща целувка... И късметите им се разменят.

Изведнъж роклята на Ашли се разпада. Нейният успех като че ли най-накрая свършва. Джейк тръгва към Филипс. Става така, че спасява живота на музикалния магнат и с това се появява шанс да превърне всичките си мечти в реалност.

Докато Ашли отчаяно се опитва да си възвърне късмета, който безгрижно е приемала за даденост, тя започва да разбира, че не е толкова важно да имаш успех, а да правиш онова, което наистина си струва. Тя открива също, че ключът към нейния единствен шанс да си върне късмета, е Джейк – човекът, който внезапно е променил съдбата й.

Онлайн филми Комедия. Just My Luck / Лош късмет (2006) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
8
8
0
Филми от други категории
Рейтинг 0.8
SD 360
Рейтинг 0.7
Full HD 1080
Рейтинг 0
SD 480