FilmiFen » Ужаси » The Cave / Пещерата (2005)

The Cave / Пещерата (2005)

Гледай онлайн - The Cave / Пещерата (2005)

The Cave / Пещерата (2005)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2005
Държава: САЩ, Германия
Режисьор: Брус Хънт
В ролите: Коул Хаузър, Еди Сибриан, Морис Честнът, Лена Хеди, Пайпър Перабо, Рик Раванело, Даниел Дае Ким, Киъран Дарси-Смит, Марсел Лурес, Влад Радеску и други.
Времетраене: 1 час и 37мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Cave, Пещерата, 2005
Дълбоко в румънските гори екип учени се натъква на руините на манастир от XIII век. Но скоро те откриват нещо още по-интересно – манастирът е построен върху входа на огромна подземна система пещери. Местните биолози вярват, че там ще открият цяла нова екосистема и наемат група американски учени, за да им помогнат в изследването на дълбините.

Джак (Коул Хаузър) и брат му Тайлър (Еди Сибриан) са авантюристи, които се занимават с професионално изследване на пещери. Те са начело и на най-добрия екип подводни изследователи в света. Групата им пристига в Румъния оборудвана с най-модерната екипировка, вкл. нов вид кислородни бутилки позволяващи гмуркане за цели 24 часа.

Екипът им, който включва и Чарли (Пайпър Перабо) и Бюканън (Морис Честнът), веднага се залавя за работа. Но те даже и не подозират, че им предстои да открият не само нова екосистема, но и цял нов животински вид...

Онлайн филми Ужаси. The Cave / Пещерата (2005)

VOE STZ Трейлър
2
3
1
7 180Напиши коментар
0 коментарa за The Cave / Пещерата (2005)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.