FilmiFen » Детски » Turning Red / Мей червената панда (2022)

Turning Red / Мей червената панда (2022)

Гледай онлайн - Turning Red / Мей червената панда (2022)

Turning Red / Мей червената панда (2022)
Full HD 1080
Жанр: Детски
Година: 2022
Държава: САЩ
Режисьор: Доми Ши
В ролите: Розали Чанг, Сандра О, Ейва Морс, Хейн Парк, Майтрей Рамакришнан, Орион Лий, Уей Чинг Хо, Тристан Алерик Чен, Лори Тан Чин, Миа Тагано, Шери Кола
Времетраене: 100 минути
Български дублаж: Не
Мей червената панда ни запознава с Мейлин Лий – непохватно, но самоуверено 13-годишно момиче, което носи каквото си иска, казва каквото си иска и няма време за размотаване. Тя е хваната в капана на бушуващите хормони, разкъсвана между хаоса на тийнейджърската възраст и трудно изпълнимата роля на изрядна дъщеря – властната майка Минг, която е меко казано загрижена, вечно ходи по петите и никога не е далеч от нея, което не е особено приятна ситуация за който и да е тийнейджър.

На всичкото отгоре Мей открива забележими промени в интересите си и най-вече, в тялото си, но тя се е настроила за най-хубавата година в своя живот и нищо на света няма да я помрачи. Един ден обаче, в огледалото Мей не вижда не себе си, а една голяма и пухкава червена панда.

Дребен факт, пропуснат да бъде споменат от семейството й – нейните предци са имали специална мистична връзка с тези животни и всеки път, когато се развълнува и изпитва силни емоции (което, за тийнейджър като нея, е практически непрекъснато), Мей се преобразява.

А животът у дома и в училище така и така не е лесен, какво остава, ако непрекъснато се превръщаш в див звяр. Ще успее ли Мей да намери баланса и да държи под контрол дивата си страна? И по-важното, ще се приеме ли такава, каквато е, и ще може ли да убеди майка си, че вече е голямо момиче, което може да се грижи за себе си?

Онлайн филми Детски. Turning Red / Мей червената панда (2022)

VOE STZ STSB Трейлър
39
44
5
19 655Напиши коментар
0 коментарa за Turning Red / Мей червената панда (2022)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.