FilmiFen » Филми драма » Fortunata / Фортуната (2017)

Fortunata / Фортуната (2017)

Гледай онлайн - Fortunata / Фортуната (2017)

Fortunata / Фортуната (2017)
SD 480
Година: 2017
Държава: Италия
Режисьор: Серджо Кастелито
В ролите: Ясмине Тринча, Стефано Акорси, Алесандро Борги, Едоардо Пеше, Никол Сентани, Даниел Лоренз Алвар Тенорио, Франческо Ариенцо, Емануела Аурици, Деметра Авинкола, Серджо Кастелито, Лилиана Фиорели, Ауа Ли, Алесандра Мучиоли, Валериа Нардили, Джоселин Пери
Времетраене: 103 мин.
Български дублаж: Не
Историята на млада майка с провален брак, която се бори ежедневно за мечтата си - да отвори фризьорски салон. Тя предизвиква съдбата в търсене на независимост и се бори за правото си на щастие.

Фортуната (Джазмин Тринка) има труден живот, неуспешен брак зад гърба си и осемгодишна дъщеря. Тя работи като фризьорка и ходи по домовете на своите клиентки, пресичайки града от единия до другия му край. Фортуната се бори всеки ден с ожесточена решителност, за да осъществи мечтата си - да отвори фризьорски салон и да поеме контрол над съдбата си, да получи своята независимост и право на щастие.

Тя знае, че за да постигне мечтите си, трябва да бъде твърда: тя е мислила за всичко, тя е готова на всичко, но не е предвидила променливата сила на любовта, която е способна да промени хода на съдбата. Тази любов ще й даде нова надежда и нов шанс за щастие.

Онлайн филми Филми драма. Fortunata / Фортуната (2017)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
921Напиши коментар
0 коментарa за Fortunata / Фортуната (2017)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.