FilmiFen » Индийски » 3 Idiots / Тримата идиоти (2009)

3 Idiots / Тримата идиоти (2009)

Гледай онлайн - 3 Idiots / Тримата идиоти (2009)

3 Idiots / Тримата идиоти (2009)
SD 480
Година: 2009
Държава: Индия
Режисьор: Ражкумар Хирани
В ролите: Амир Хан, Карена Капур, Р. Мадхаван, Шърман Джоши, Боман Ирани, Мона Сингх и др.
Времетраене: 171 мин.
Български дублаж: Не
Филмът е създаден по мотиви от романа "Five Point Someone" на индийския писател Четан Бхагат. Двамата приятели Фархан и Хари се впускат в издирване на изгубен приятел. Това пътуване ги води до отдавна забравен бас, сватба, която трябва да провалят и погребение, което излиза извън контрол.

Докато си проправят път през рискован пейзаж, започва още едно пътуване - вътрешно пътуване през спомените и историята на техния приятел - непримиримия и свободомислещ Ранчо (Амир Хан), който по уникален начин докосва и променя живота им. Това е историята за дните им в общежитието, люшкащи се между романа на Ранчо с енергичната Пия (Карена Капур), и сблъсъка му с деспотичния възпитател Виру Сахастравудхе.

Тогава един ден Ранчо внезапно изчезва ... Кой е бил той? Откъде е дошъл? Защо си е тръгнал? Приятелят, който им повлия и ги вдъхнови да мислят творчески и самостоятелно, дори когато конформисткият свят ги нарече тримата идиоти. Къде е този идиот сега? Накрая, в мъгливите планини с безподобна красота приятелите намират ключа към тайната. Филмът е комедия с идея, колкото предизвикателна, толкова и смешна; колкото забавна, толкова и мъдра...

Филмът има 25 награди и 13 номинации

Онлайн филми Индийски. 3 Idiots / Тримата идиоти (2009)

Плейъри Помощ
default
24
24
0
Филми от други категории
Рейтинг 0.9
SD 480
Рейтинг 0.9
SD 480
Рейтинг 0.1
Full HD 1080