FilmiFen » Екшън » Eraser / Заличителят (1996) BG AUDIO

Eraser / Заличителят (1996) BG AUDIO

Гледай онлайн - Eraser / Заличителят (1996) BG AUDIO

Eraser / Заличителят (1996) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1996
Държава: САЩ
Режисьор: Чарлс Ръсел
В ролите: Арнолд Шварценегер, Ванеса Уилямс, Джеймс Каан, Джеймс Кобърн, Робърт Пасторели и др.
Времетраене: 113 минути
Български дублаж: Да
По време на работа в един от водещите национални военни обекти, Лий Кълън (Ванеса Уилямс) неочаквано разкрива схемата за попадането на едно от най-новите свръх оръжия в ръце, които биха могли да нарушат завинаги равновесието на силите в света.

Тя обаче не знае, че конспирацията достига до най-високите етажи на властта и военната промишленост, и замесените лица няма да се спрат пред нищо, за да й попречат да разкрие истината. Лий трябва да жертва живота и самоличността си. За целта й трябва “заличител”. И го намира.

Той е Джон Крюгер (Шварценегер) и работи в пълна анонимност. Всъщност е един от най-елитните прокурори, работещи по Програмата за Федерална защита на свидетелите. За него залогът е по-висок от всякога,тъй като заплахите към Лий се коренят някъде в Правителството.

Заплетен в сложна паяжина от взривоопасни комбинации и спорове, Крюгер се сблъсква със самото смъртоносно оръжие. С него враговете му могат да виждат през бетонните стени и да стрелят със скоростта на светлината. Крюгер и Лий няма къде да се скрият.

Опасните играчи в конспирацията затягат примката около тях и времето им изтича...

Онлайн филми Екшън. Eraser / Заличителят (1996) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
1
1
0
2 694