FilmiFen » Военни » Утомленные солнцем 2: Цитaдель / Изпепелени от слънцето 2: Цитаделата (2011)

Утомленные солнцем 2: Цитaдель / Изпепелени от слънцето 2: Цитаделата (2011)

Гледай онлайн - Утомленные солнцем 2: Цитaдель / Изпепелени от слънцето 2: Цитаделата (2011)

Утомленные солнцем 2: Цитaдель / Изпепелени от слънцето 2: Цитаделата (2011)
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2011
Държава: Русия
Режисьор: Никита Михалков
В ролите: Никита Михалков, Надежда Михалкова, Виктория Толстоганова, Владимир Ильин, Олег Меньшиков, Дмитрий Дюжев, Михаил Ефремов, Анна Михалкова, Максим Зыков, Максим Суханов
Времетраене: 151 мин.
Български дублаж: Не
Дилогията „Изпепелени от слънцето 2” е съставена от два пълнометражни филма - "Утомленные солнцем 2. Предстояние" и "Утомленные солнцем 2. Цитадель". В тях героите преминават през ужаса на Великата отечествена война, за да се намерят един друг и да се опитат отново да бъдат щастливи.

Котов, след години в сталинските трудови лагери, е зачислен в т.нар. "наказателен батальон" (штрафбат), порасналата Надя е във военнополева медицинска част, а Митя по волята на съдбата отново застава на пътя на бившия дивизионен командир. Сюжетът на втората част от дилогията на Михалков е изграден около завръщането на Котов вкъщи.

По този път главният герой трябва да преодолее множество трудности, включително и тайнствената цитадела, спомената само бегло в първата част. Споменът за дома дава на Котов сили през страшните години на войната, но това, което намира в него при завръщането си го потриса.

Всичко се е променило и неговият крехък свят е рухнал. Сергей Котов се налага отново да воюва - за своето име, за своята чест, за любовта си, за своята Цитадела...

Онлайн филми Военни. Утомленные солнцем 2: Цитaдель / Изпепелени от слънцето 2: Цитаделата (2011)

STZ VOE Трейлър
20
13
-7
10 869