FilmiFen » Фантастика » Supernova / Супернова (2000)

Supernova / Супернова (2000)

Гледай онлайн - Supernova / Супернова (2000)

Supernova / Супернова (2000)
SD 360
Година: 2000
Държава: САЩ, Швейцария
Режисьор: Уолтър Хил
В ролите: Джеймс Спейдър, Анджела Басет, Робърт Форстър, Лу Даймънд Филипс, Питър Фасинели, Робин Тъни
Времетраене: 1 ч. 30 мин.
Български дублаж: Не
Началото на 22-ри век. Медицинският кораб „Найтингейл” извършва спасителни мисии в дълбокия космос. Шестчленният екипаж се състои от капитан и пилот (Робърт Форстър), втори пилот (Джеймс Спейдър), лекар (Анджела Басет), санитар (Лу Даймънд Филипс), санитарка (Робин Тъни) и компютърен специалист (Уилсън Круз). По време на едно от пътуванията си корабът получава сигнал за помощ от рудник, намиращ се на комета в отдалечена галактика.

Екипажът се отзовава на сигнала и спасява загадъчния младеж Карл (Питър Фачинели), който тайно внася на борда уред с извънземен произход, а впоследствие започва да избива един по един членовете на екипажа. Оказва се, че уредът генерира 9-измерна материя, която придава на притежателя си свръхчовешки сили и го прави неунищожим.

Започва игра на криеница по коридорите на спасителния кораб, а освен убиеца, космонавтите трябва да се опитат да избегнат гравитационното притегляне на звезда-гигант, която е на път да се превърне в супернова с най-огромната експлозия във вселената…

Онлайн филми Фантастика. Supernova / Супернова (2000)

Плейъри Помощ
default
6
8
2
Филми от други категории
Рейтинг 0.8
HD 720
Рейтинг 0.4
Full HD 1080
Рейтинг 0.8
SD 480