FilmiFen » Ужаси » The Invisible Man / Невидимия (2020)

The Invisible Man / Невидимия (2020)

Гледай онлайн - The Invisible Man / Невидимия (2020)

The Invisible Man / Невидимия (2020)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2020
Държава: САЩ, Канада, Австралия
Режисьор: Лий Уанел
В ролите: Елизабет Мос, Оливър Джаксън-Коен, Сторм Рийд , Oлдис Ходж, Хариет Дайър, Майкъл Дорман, Наш Едгертън, Антъни Брандън Уонг, Бенедикт Харди, Амали Уорд и др.
Времетраене: 124 минути
Български дублаж: Не
Хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, Сесилия Кас (в ролята влиза носителката на „Еми“ Елизабет Мос, Историята на прислужницата) използва прикритието на нощта, за да избяга и да се укрие в безопасност с помощта на сестра си (Хариет Дайър), приятел от детството (Олдис Ходж) и неговата дъщеря тийнейджърка (Сторм Рийд).

Скоро подлагащият я на постоянен тормоз бивш приятел на Сесилия (Оливър Джаксън-Коен, The Haunting of Hill House) се самоубива и й завещава щедра порция от голямото си богатство. Тя обаче вярва, че смъртта му е измама, тъй като решението сам да сложи край на живота си никак не се вписва в характера му.

Когато серия от странни съвпадения поставя живота на тези, които обича, в опасност, Сесилия отчаяно се опитва да докаже, че е преследвана от човек, когото никой не е способен да види, а в очите на останалите просто започва да губи разсъдъка си.

Онлайн филми Ужаси. The Invisible Man / Невидимия (2020)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
2 039
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за The Invisible Man / Невидимия (2020)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.