FilmiFen » Ужаси » Drag Me to Hell / Отведи ме в ада (2009)

Drag Me to Hell / Отведи ме в ада (2009)

Гледай онлайн - Drag Me to Hell / Отведи ме в ада (2009)

Drag Me to Hell / Отведи ме в ада (2009)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2009
Държава: САЩ
Режисьор: Сам Рейми
В ролите: Алисън Ломан, Джъстин Лонг, Лорна Рейвър, Дейвид Пеймър, Адриана Бараса, Челси Рос, Реджи Лий, Бояна Новакович и др.
Времетраене: 1 ч. 38 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Drag, Hell, Отведи, ада, 2009
Кристин Браун е амбициозна банкова служителка от Лос Анжелис, живееща с чаровния си приятел професор Клей Долтън. Животът е прекрасен, докато един ден в банката й се появява мистериозната госпожа Гануш, за да помоли за отсрочка по ипотеката си. Дали Кристин трябва да последва инстинкта си и да се смили над старицата?

Или да откаже отсрочката и да впечатли шефа си, за да си гарантира повишението? Кристин избира второто, което ще лиши старицата от нейния дом. В гнева си старата жена урочасва Кристин с проклятието Ламия, превръщайки живота й в истински кошмар. Преследвана от зъл дух и неразбрана от скептичния си приятел, тя търси помощта на екстрасенса Рам Джас, за да спаси душата си от вечно проклятие.

За да помогне на ужасената Кристин, ясновидецът я изпраща на невероятно пътуване, което трябва да разруши проклятието. Но с наближаването на злите сили, Кристин ще трябва да се изправи пред немислими избори и да реши докъде е готова да стигне, за да се спаси.

Онлайн филми Ужаси. Drag Me to Hell / Отведи ме в ада (2009)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
2 113Напиши коментар
0 коментарa за Drag Me to Hell / Отведи ме в ада (2009)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.