FilmiFen » Екшън » Russian Transporter / Непобедимый / Непобедимият (2008)

Russian Transporter / Непобедимый / Непобедимият (2008)

Гледай онлайн - Russian Transporter / Непобедимый / Непобедимият (2008)

Russian Transporter / Непобедимый / Непобедимият (2008)
SD 360
Жанр: Екшън
Година: 2008
Държава: Русия
Режисьор: Олег Погодин
В ролите: Юрий Соломин, Гари Борд, Владимир Епифанцев, Кит Мале
Времетраене: 114 минути
Български дублаж: Не
Егор Кремньов е специален агент от руското разузнаване. Но в последно време го съпътстват само неуспехи: провал на бойна операция в Колумбия, където Кремньов е ръководил група за прехват, костващ живота на всички негови другари. Обвиняват го за тази трагедия и го лишават от командирски пълномощия. Сега той е редови агент от наблюдението.

Но с това изглежда, че неговите беди не свършват. По време на последната операция, която изглежда лесна и проста, се повтаря колумбийската трагедия - загиват всички сътрудници на Кремньов. А човекът, когото трябва да заловят се оказва секретарят на избягалият олигарх Соркин - Михайл Шеринг, отдавна обявен за издирване. Във Шеринг, според слуховете, се намират секретни документи, които преследва не само руското разузнаване, но и могъщ престъпен западен синдикат. Сега пред Кремньов се изправя сложната задача да върне Шеринг в родината.

За да се реабилитира за миналите си провали и да си върне доброто име, Кремньов възнамерява да осъществи връщането на Шеринг сам, без да използва помощта на колегите си от разузнаването. Още повече, че около него има само предателства, заговори, засади и капани. Но най-голямата примамка на Кремньов е самият обект - Шеринг.

От влиянието на своят спътник на Кремньов няма да му е така лесно да се избави. Това смъртно опасно пътешествие ще промени и двамата: и победеният Шеринг, и непобедимият Кремньов...

Онлайн филми Екшън. Russian Transporter / Непобедимый / Непобедимият (2008)

Плейъри Помощ
default
14.5
15
0.5
Филми от други категории
Рейтинг -0.2
SD 480
Рейтинг 0.8
SD 480
Рейтинг 1.1
SD 360
Рейтинг 0.3
SD 480