FilmiFen » Приключенски » The Huntsman: Winter's War / Ловецът: Ледената война (2016) BG AUDIO

The Huntsman: Winter's War / Ловецът: Ледената война (2016) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Huntsman: Winter's War / Ловецът: Ледената война (2016) BG AUDIO

The Huntsman: Winter's War / Ловецът: Ледената война (2016) BG AUDIO
SD 480
Година: 2016
Държава: САЩ
Режисьор: Седрик Николас-Троян
В ролите: Чарлийз Терон, Крис Хемсуърт, Емили Блънт, Джесика Частейн, Ник Фрост, Колин Моргън, Софи Куксън, Шеридан Смит, Сам Клафлин и др.
Времетраене: 113 мин.
Български дублаж: Да
Научете историята преди Снежанка с „Ловецът: Ледената война“. Крис Хемсуърт и носителката на „Оскар“ Чарлийз Терон се завръщат в ролите си от „Ловецът и Снежанка“, а към тях се присъединяват Емили Блънт и Джесика Частейн.Терон е в ролята на Злата кралица Равена, която предава добрата си сестра Фрея (Блънт) с непростима постъпка. Сърцето на Фрея изстива за любовта и у нея се заражда ледена сила, за която никога не е подозирала.

Оттегляйки се в кралство далеч на север, Фрея подготвя армия от Ловци, които да я охраняват, с единственото правило никога да не се влюбват.Когато войната за власт между двете сестри ескалира, този, който застава между тях, е най-елитният от Ловците на Фрея – Ерик (Хемсуърт). Заедно с другия воин Сара (Частейн) – единствената жена, пленила сърцето му – Ерик трябва да помогне на Фрея да унищожи сестра си... или злото на Равена ще господства вовеки.

Онлайн филми Приключенски. The Huntsman: Winter's War / Ловецът: Ледената война (2016) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
9
9
0
Филми от други категории