FilmiFen » Екшън » Robocop / Робокоп (2014) BG AUDIO

Robocop / Робокоп (2014) BG AUDIO

Гледай онлайн - Robocop / Робокоп (2014) BG AUDIO

Robocop / Робокоп (2014) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Хосе Падиля
В ролите: Самюъл Джаксън, Гари Олдман, Ейми Гарсия, Мигел Ферер, Зак Грение, Майкъл К. Уилямс, Майкъл Кийтън, Дженифър Ел, Джей Барушел, Мариан Жан-Баптист, Джаки Ърл Хейли, Аби Корниш, Джоел Кинаман
Времетраене: 117 минути
Български дублаж: Да
В „Робокоп“ годината е 2028, а мултинационалният конгломерат OmniCorp е център на роботизираните технологии. Произведените от него дронове - безпилотни апарати -печелят американските войни по света, но са забранени от закона в Америка. Въпреки това, управата на корпорацията иска да въведе спорните тегнологии на вътрешния пазар и намира идеална възможност за това.

Алекс Мърфи (Джоел Кинеман) е любящ съпруг, баща и добро ченге, което дава най-доброто от себе си, за да ограничи престъпността и корупцията в Детройт. След като е критично ранен по време на изпълнение на служебния си дълг, OmniCorp виждат своя шанс да създадат полицай - полу-човек, полу-робот.

Докато OmniCorp вече си представят по един Робокоп във всеки град и пресмятат милиардите приходи за техните акционери, пропускат да включат в сметките си, че в машината все още живее човек!

Филмът е режисиран от бразилеца Хосе Падила. Сценарият на „Робокоп“ е базиран на едноименния филм на Едуард Нюмър и Майкъл Майнер от 1987 г. и е дело на тях и Джошуа Зитумер. Продуценти са Марк Ейбрахам и Ерик Нюман.

Онлайн филми Екшън. Robocop / Робокоп (2014) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
13
16
3