FilmiFen » Екшън » 7 Seconds / 7 секунди (2005) BG AUDIO

7 Seconds / 7 секунди (2005) BG AUDIO

Гледай онлайн - 7 Seconds / 7 секунди (2005) BG AUDIO

7 Seconds / 7 секунди (2005) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2005
Държава: Великобритания, Румъния, Швейцария, САЩ
Режисьор: Саймън Фелоуз
В ролите: Уесли Снайпс, Тамзин Аутуайти, Тамер Хасан, Пити-Лий Уилсън, Доби Опарей, Джордина Райланс, Серге Сорич, Мартин Уилър и др.
Времетраене: 96 минути
Български дублаж: Да
Действието на "7 секунди" се развива в съвременна Румъния, чиято столица с просторните булеварди, построени по времето на Чаушеско, е идеалното място за ефектни автомобилни каскади. Джон Тъливер (Уесли Снайпс) е крадец от най-висока класа, бивш кадър на секретните служби на САЩ, планирал изпипан обир в Букурещ.

Планът се обърква неочаквано, когато бандата попада на брониран куфар с неизвестно съдържание. В патакламата куфарът се озовава в ръцете на Тъливер и убеден, че така се съхранява нещо изключително ценно, той го заключва в сейф на гарата. Общо взето грешка, понеже в куфарчето се оказва оригинал на Ван Гог, около когото се кръстосват интересите на румънската мафия, руската мафия, военната полиция на американската база в Констанца и разни други по-второстепенни фигури.

Покрай множеството подставени лица и контролирани от кого ли не ситуации, Уесли Снайпс потрошава неимоверно количество коли по асфалта на Букурещ. Естествено в компанията на две привлекателни блондинки. Една от тях не е такава, за каквато се представя...

Онлайн филми Екшън. 7 Seconds / 7 секунди (2005) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
1
2
1
Филми от други категории