FilmiFen » Екшън » Hostage / Заложник (2005) BG AUDIO

Hostage / Заложник (2005) BG AUDIO

Гледай онлайн - Hostage / Заложник (2005) BG AUDIO

Hostage / Заложник (2005) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2005
Държава: САЩ, Германия
Режисьор: Флорент Емилио Сири
В ролите: Брус Уилис, Кевин Полак, Джими Бенет, Мишел Хорн, Бен Фостър, Джонатан Такър, Маршал Олмън, Серена Скот Томас, Рюмър Уилис, Ким Коутс, Робърт Непър, Тина Лифърд, Рансфорд Доърти, Марджийн Холдън, Майкъл Д. Робъртс и др.
Времетраене: 113 минути
Български дублаж: Да
Бихте ли пожертвали чуждо семейство, за да спасите собственото си!?

След полицейска операция, завършила със смъртта на заложниците - майка и детето й, парламентьорът от Лосанджелиската полиция Джеф Тали напуска Ел Ей, за да започне работа като шеф на полицията в градчето с ниска престъпност Бристо Камино в окръг Вентура. Когато трима тийнейджъри проследяват семейство до дома им с намерението да откраднат колата им, те избират грешната къща в лош момент. Тримата се оказват в капан в къщата, собственост на корумпиран счетоводител.

Паникьосани тийнейджърите взимат семейството за заложници и така поставят Тали в ситуация, в която той никога вече не иска да попада. Малко след това Тали с готовност предава ръководенето на операцията на шерифския отдел на окръг Вентура. Но в къщата има дигитална информация, която е жизненоважна за тайните престъпници и тяхната операция.

Те няма да се спрат пред нищо, за да си върнат това, което им принадлежи, включително да вземат семейството на Тали за заложници, като така го принудят да поеме отново командването. Ситуацията скоро става много по-опасна и ужасяваща, отколкото той някога си е представял.

Онлайн филми Екшън. Hostage / Заложник (2005) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
8
12
4
Филми от други категории
Рейтинг 0
HD 720
Рейтинг 0.3
SD 480
Рейтинг 0.7
HD 720