FilmiFen » Криминални » Murder on the Orient Express / Убийство в Ориент експрес (2017) BG AUDIO

Murder on the Orient Express / Убийство в Ориент експрес (2017) BG AUDIO

Гледай онлайн - Murder on the Orient Express / Убийство в Ориент експрес (2017) BG AUDIO

Murder on the Orient Express / Убийство в Ориент експрес (2017) BG AUDIO
SD 480
Година: 2017
Държава: САЩ, Великобритания, Малта, Франция, Канада, Нова Зеландия
Режисьор: Кенет Брана
В ролите: Джони Деп, Пенелопе Крус, Уилем Дефо, Кенет Брана, Дейзи Ридли, Джош Гад, Мишел Пфайфър, Джуди Денч, Оливия Колман, Луси Бойнтън, Адам Гарсия, Дерек Джакоби, Сергей Полунин, Том Бейтман и др.
Времетраене: 104 минути
Български дублаж: Да
По едноименния роман (1934 г.) на английската писателка и драматург Агата Кристи.

Луксозно пътуване с влак през Европа се превръща във вълнуваща мистерия, когато 13 непознати са затворени на едно място и всеки един от тях е заподозрян! Еркюл Поаро (Кенет Брана) се надбягва с времето, за да разреши пъзела. Само гениалният белгийски детектив може да разкрие убиеца, преди да е взел нова жертва. Зима.

Истанбул. Знамеменитият белгийски сержант Поаро трябва навреме да стигне във Великобритания, но всички места са продадени. „Ориент експрес“ е влакът, който съвсем скоро ще напусне града. За щастие, един от пасажерите се оказва директор на компанията, на която принадлежи експреса, и той намира място на Поаро.

Това е всъщност едно удивително място, в което се събират хора от всички националности и убеждения, но сержантът слабо се интересува от този факт, защото вече заспива... Нощта е ветровита, вали сняг, а влакът принудително спира.

На Поаро е съобщено, че е извършено убийство. Прозорецът е отворен, вратите на купето са заключени отвътре. Великият детектив престои да разкрие тази сложна мистерия, в която почти всеки пасажер притежава мотив за извършване на престъплението.

Онлайн филми Криминални. Murder on the Orient Express / Убийство в Ориент експрес (2017) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
3
3
0
Филми от други категории