FilmiFen » Индийски » Dhoom (2004)

Dhoom (2004)

Гледай онлайн - Dhoom (2004)

Dhoom (2004)
SD 360
Година: 2004
Държава: Индия
Режисьор: Sanjay Gadhvi
В ролите: Abhishek Bachchan, Uday Chopra, John Abraham, Esha & Rimii
Времетраене: 129 минути
Български дублаж: Не
Етикети: Dhoom, 2004
Мумбай е измъчван от банда мотоциклети, които ограбват заведения на воля и бягат със своите превъзходни мотоциклети. Местната полиция възлага този случай на помощник-комисаря на полицията (ACP), Джай Диксит, но той не е в състояние да залови виновниците, тъй като не е механик и не е наясно какво е свързано с персонализираните мотоциклети.

Единственият, който може да помогне на Джай, е затворникът Али Акбар Фатех Хан, който се съгласява да го направи условно. И двамата се обединяват, за да се опитат да спрат тази престъпност. Те убиват един от мотористите, оставяйки останалите да избягат. Това създава значителен разрив между Джай и Али и накрая те се бият и решават да тръгнат по отделните си пътища.

Началниците на Джай не са впечатлени от него и той решава да се оттегли от работата си. Междувременно Али се приближава от лидера на бандата на мотоциклетистите Кабир и е помолен да се присъедини към екипа му, който сега има свободно място поради смъртта на един от другарите им, Али се съгласява да го направи.

Али се среща с останалите членове на бандата, включително единствената жена, хладнокръвната и делова Шийна, заради която губи сърцето си. Междувременно Джай започна да пие силно и полицията не е близо до залавянето на мотористите, които сега изглеждат неудържими.

Онлайн филми Индийски. Dhoom (2004)

Плейъри Помощ
default
8
8
0
Филми от други категории