FilmiFen » Трилъри » Identity / Самоличност (2003)

Identity / Самоличност (2003)

Гледай онлайн - Identity / Самоличност (2003)

Identity / Самоличност (2003)
SD 480
Жанр: Трилъри
Година: 2003
Държава: САЩ
Режисьор: Джеймс Манголд
В ролите: Рей Лиота, Джон Кюсак, Аманда Пийт, Джон Хоукс, Алфред Молина, Клеа ДюВал, Джон МакГинли, Уилиам Лий Скот, Джейк Бъзи и др.
Времетраене: 90 минути
Български дублаж: Не
Историята започва в дъждовна вечер в щата Невада, когато група непознати са принудени от разразилата се буря да се подслонят в крайпътен мотел. Шофьорът на лимузина Ед трябва да откара развратната актриса Карълайн до Лос Анжелис. Полицаят Роудс транспортира убиеца Робърт Мейн до друг затвор.

Освен тях се запознаваме със семейния Джордж, момичето на повикване Парис и младоженците Джини и Лу. Мениджърът на мотела, в който отсядат всички - Лари, може и да е взел няколко урока по поддръжка на мотели (но не и по етикет) от Норман Бейтс.

Освен това, случайно или не, тази нощ в мотела ще се проведе изслушване на осъдения на смърт Малкълм Ривърс, който с помощта на лекар ще се опита за последен път да докаже, че е невменяем, за да се измъкне от екзекуцията, насрочена за следващия ден.

Разбира се, гостите на мотела започват да умират. В началото явният заподозрян е убиецът Мейн, който успява да избяга от полицейския надзор. Скоро обаче се появяват и други заподозрени, и както обикновено става се оказва че не всеки е такъв, за какъвто се представя.

Онлайн филми Трилъри. Identity / Самоличност (2003)

Плейъри Помощ
default
3
6
3