FilmiFen » Фантастика » Avatar / Аватар (2009) BG AUDIO

Avatar / Аватар (2009) BG AUDIO

Гледай онлайн - Avatar / Аватар (2009) BG AUDIO

Avatar / Аватар (2009) BG AUDIO
SD 480
Година: 2009
Държава: САЩ, Великобритания
Режисьор: Джеймс Камерън
В ролите: Джовани Рибизи, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Мишел Родригес, Зои Салдана, Стивън Ланг, Лаз Алонцо, Уес Студи, Си Си Ейч Паундър, Джоел Дейвид Мур и други
Времетраене: 162 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Avatar, Аватар, 2009, BG AUDIO
Филмът проследява историята на Джейк Скъли, парализиран бивш морски пехотинец, който е изпратен в красивия, но опасен свят на Пандора да помогне на минна корпорация да събере минерал, наречен "унобтаниум"!
Хората не могат да дишат въздуха на Пандора, така че те пътуват и работят в специални метални кислородни костюми.

Пандора има местно население от нейвита - раса представляваща шестметрови хуманоидни сини същества, които нямат никакъв интерес да помагат на хората, в тяхното начинание на Пандора.

Корпорацията създава хибридно същество от ДНК-то на човек и нейви, което се контролира от съзнанието на оператор-човек.
Новополученото същество се наричат АВАТАР! Проблемите идват, когато всички същества на планетата Пандора, животни, растения, нейвита, осъзнават, че хората трябва да напуснат техния свят и започват да използват всички сили за осъществяването на тази цел.

Хората са принудени да се борят за оцеляването си на Пандора и насред тази борба е захвърлен Джейк Съли (Сам Уортингтън "Терминатор Спасение" ) .
Докато живее сред местните на Пандора Съли сменя позициите и и помага на нейвитата да поведат революционна борба за премахване на хората и Аватарите от лицето на Пандора!

Уловката е, че когато Съли е в своя Аватар, той е напълно мобилен, когато е под формата на човек, той е прикован за инвалидна количка.
Това е една морална дилема, с която ще трябва да се справи, а неговото пътешествие през светът на Пандора, ще реши съдбата и на двата свята!

Онлайн филми Фантастика. Avatar / Аватар (2009) BG AUDIO

STZ Трейлър
11
13
2
9 978Напиши коментар
0 коментарa за Avatar / Аватар (2009) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.