FilmiFen » Комедия » Ace Ventura: When Nature Calls / Ейс Вентура: Повикът на природата (1995) BG AUDIO

Ace Ventura: When Nature Calls / Ейс Вентура: Повикът на природата (1995) BG AUDIO

Гледай онлайн - Ace Ventura: When Nature Calls / Ейс Вентура: Повикът на природата (1995) BG AUDIO

Ace Ventura: When Nature Calls / Ейс Вентура: Повикът на природата (1995) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 1995
Държава: САЩ
Режисьор: Стийв Одъкърк
В ролите: Джим Кери, Боб Гънтън, Саймън Калоу, Иън Макнийс, Мейнард Езиаши и други
Времетраене: 94 минути
Български дублаж: Да
Джим Кери, чиито забележителни изяви в кинокомедията карат зрителите да се превиват от смях, този път надминава всички очаквания и граници с уникалната си изява в ролята на детектива Ейс Вентура.

С щурите си маниери - предизвикателство за всичко нормално - и прическа - предизвикателство за гравитацията - той се завръща в многоочакваното продължение на “Ейс Вентура - зоодетектив”. Най-новите му приключения са заснети на екзотични и далечни места като Африка и Хималаите.

Ейс е открит от мисионер в манастирска обител в Тибет, където се е оттеглил да търси духовно просветление, след като не е успял да спаси живота на един енот в зрелищна планинска каскада. Ейс осъзнава, че е въвлечен в най-предзивикателния случай на своята кариера. Той се впуска в изпълнено с рискове пътешествие из джунглите на Африка заедно с постоянната си компания - маймуната Спайк.

Мисията му е да открие Шикака - изчезналото свещено животно на приятелското племе Уачати. И това трябва да стане преди сватбата на дъщерята на вожда с първородния син на племето Уачуту. Провалът на Ейс би означавал междуплеменна война. Но ако тя случайно не избухне, Ейс Вентура е винаги насреща!

Онлайн филми Комедия. Ace Ventura: When Nature Calls / Ейс Вентура: Повикът на природата (1995) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
7
8
1
Филми от други категории