FilmiFen » Филми драма » Up in the Air / Високо в небето (2009) BG AUDIO

Up in the Air / Високо в небето (2009) BG AUDIO

Гледай онлайн - Up in the Air / Високо в небето (2009) BG AUDIO

Up in the Air / Високо в небето (2009) BG AUDIO
SD 480
Година: 2009
Държава: САЩ
Режисьор: Джейсън Райтмън
В ролите: Джордж Клуни, Зак Галифанакис, Ана Кендрик, Вера Фармига, Мелани Лински, Джейсън Бейтман
Времетраене: 104 минути
Български дублаж: Да
Джейсън Райтман, номинираният за Оскар® режисьор на "Джуно", представя своя трети филм "Високо в небето". Това е съвременната одисея на Райън Бингам (носителят на Оскар® Джордж Клуни), специалист по уволненията в различни корпорации с богат опит в бизнес пътуванията, който след години щастлив престой във въздуха с изненада открива, че е готов да се приземи за истинска връзка на земята.

Райън винаги е бил доволен от своя необременен начин на живот по летищата, хотелите и колите под наем из цяла Америка и носи всичко, което му е необходимо в един куфар. Разглезеният член на всяка съществуваща елитна пътническа програма за лоялни клиенти е на път да достигне голямата си цел от 10 милиона прелетени мили – и все пак... той си няма нищо истинско, което да го задържи.

Райън се влюбва в своя симпатична спътничка (Вера Фармига), но тогава в живота му нахлува и млада, пробивна специалистка по рационализации (Ана Кендрик), която заедно с шефа му (Джейсън Бейтман) заплашва да спре пътуванията му за постоянно. Изправен пред перспективата да бъде заземен, която едновременно го развеселява и ужасява, Райън започва да мисли върху възможността какво би значело да има дом.

Онлайн филми Филми драма. Up in the Air / Високо в небето (2009) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
0
0
0
Филми от други категории
Рейтинг 1
SD 480
Рейтинг 0.1
Full HD 1080