FilmiFen » Екшън » The Specialist / Специалистът (1994) BG AUDIO

The Specialist / Специалистът (1994) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Specialist / Специалистът (1994) BG AUDIO

The Specialist / Специалистът (1994) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1994
Държава: САЩ, Перу
Режисьор: Луис Лоса
В ролите: Силвестър Сталоун, Шарън Стоун, Джеймс Уудс, Род Стайгър, Ерик Робъртс, Марио Ернесто Санчес, Жана Бел, Чейс Рондол, Британи Пейдж, Тони Мънафо .
Времетраене: 110 минути
Български дублаж: Да
Работата му е била да убива!. Сега той използва уменията си за да помогне на млада и красива жена да премахнат боса на престъпния свят в Маями, който е убил родителите й на времето!

Рей Куик е оттеглил се атентатор, специалист по експлозивите. Той бива нает от красива, сексапилна млада жена-Мей Мънро да убие виновниците за смъртта на родителите й, които като малка е видяла как убиват!. Мишените за взривяване са боса на подземния свят в Маями-Джо Леон, неговият син Томас и подчинените им две горили!

Рей поема работата и едновременно се влюбва в работодателката си както и тя в него, но в техните планове не влиза стария колега и ментор на Рей-Нед Трент, който работи за големия престъпен бос и иска да отмъсти на Рей за това, че му е съсипал живота, като го е предал на времето!. Следват взривове и екшън, в който само по-добрия специалист ще оцелее!

Онлайн филми Екшън. The Specialist / Специалистът (1994) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
13
14
1
Филми от други категории
Рейтинг -0
SD 360
Рейтинг 0.3
SD 480
Рейтинг 0.5
SD 480