FilmiFen » Приключенски » Young Sherlock Holmes / Младият Шерлок Холмс и пирамидата на страха (1985) BG AUDIO

Young Sherlock Holmes / Младият Шерлок Холмс и пирамидата на страха (1985) BG AUDIO

Гледай онлайн - Young Sherlock Holmes / Младият Шерлок Холмс и пирамидата на страха (1985) BG AUDIO

Young Sherlock Holmes / Младият Шерлок Холмс и пирамидата на страха (1985) BG AUDIO
SD 360
Година: 1985
Държава: САЩ
Режисьор: Бари Левинсън
В ролите: Никълъс Роу, Алан Кокс, Софи Уорд, Антъни Хигинс и др.
Времетраене: 104 минути
Български дублаж: Да
Какво ли би се случило, ако Шерлок Холмс и д-р Уотсън се бяха запознали още като ученици? Отговорът е съвсем прост – невероятни приключения.

Когато редица странни и необясними убийства плъзват из Лондон като чума, младият Холмс и неговият нов приятел Уотсън по случайност се оказват въвлечени в мрачната мистерия.

И играта започва. Начинаещият детектив се впуска в приключение, за да разреши най-удивителната загадка в изключителната си кариера.

Този приключенски филм от 1985 година, режисиран от Бари Левинсън по сценарий на Крис Кълъмбъс, може и да няма много общо с онзи Шерлок Холмс, роден от въображението на Артър Конан Дойл.

Но при все това е доста забавна и донякъде неочаквана комбинация от вълнуващи елементи - Викторианска епоха, мъгливи лондонски тайни, готически ужас и екзотика в стил Индиана Джоунс.

Никълъс Рауи играе Холмс като ученик в момчешки интернат. Заедно с не особено общителния млад Уотсън (Алън Кокс), Холмс предприема разрешаването на загадка, свързана с халюциогенни и смъртоносни медикаменти, както и с религиозен култ, почитащ древните египетски ритуали на мумифицирането.

Левинсън се справя майсторски с този филм, продуциран от Стивън Спилбърг. Рауи е удивително убедителен като тийнейджърското превъплъщение на знаменития детектив, а Кокс придава човечност и хумор на ролята на Уотсън.

Онлайн филми Приключенски. Young Sherlock Holmes / Младият Шерлок Холмс и пирамидата на страха (1985) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
15
17
2