FilmiFen » Семейни » Benji the Hunted / Бенджи (1987) BG AUDIO

Benji the Hunted / Бенджи (1987) BG AUDIO

Гледай онлайн - Benji the Hunted / Бенджи (1987) BG AUDIO

Benji the Hunted / Бенджи (1987) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Семейни
Година: 1987
Държава: САЩ
Режисьор: Джо Камп
В ролите: Кучето Бенджи, Ред Стийгъл, Франк Ин
Времетраене: 89 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Benji, Hunted, Бенджи, 1987, BG AUDIO
Любимецът на всички деца Бенджи се завръща в още едно приключение за цялото семейство. Четирикраката звезда и дресьорът Франк Ин са главните герои в затрогващия филм, който няма нужда от никакви хора – зрителите искат да видят очарователния и любвеобилен герой Бенджи. Кучето претърпява ужасно корабокрушение и се оказва само, изоставено сред дивите планини в Северозападна Америка.

Той трябва да си припомни как се оцелява в подобни условия - доста по-различни от стандарта, на който е свикнал. Бенджи намира котило малки на убита пума и след първоначалната проява на чувствата, които изпитва към всички котки, той започва да се грижи за бебетата и ги защитава от безкрайните опасности, които ги очакват в този свят. Самият герой е набелязан от зъл, но доста неориентиран вълк, който го чувства като заплаха. И с право - Бенджи използва всички хитрини, които е научил от филмите, за да оцелее заедно с новите си приятели.

“Бенджи” е дело на Джо Камп, създателят на оригиналните семейни филми за домашния любимец. Този филм напомня на зрителите си какво всъщност означава филм за цялото семейство – приключение, малко драма, малко смях и най-известното куче в историята на киното.

Онлайн филми Семейни. Benji the Hunted / Бенджи (1987) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
3
3
0