FilmiFen » Военни » Lions for Lambs / Офицери и пешки (2007)

Lions for Lambs / Офицери и пешки (2007)

Гледай онлайн - Lions for Lambs / Офицери и пешки (2007)

Lions for Lambs / Офицери и пешки (2007)
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2007
Държава: САЩ
Режисьор: Робърт Редфорд
В ролите: Том Круз, Майкъл Пеня, Робърт Редфорд, Мерил Стрийп, Андрю Гарфийлд, Питър Бърг, Кевин Дън, Дерек Люк, Лари Бейтс, Кристофър Мей, Дейвид Пийс, Хейди Йансън
Времетраене: 92 Минути
Български дублаж: Не
Действието се развива в реално време като филмът използва прикривани и не излъчвани до този момент събития от един единствен ден с цел да направи връзка с останалите факти и да разкрие как един амбициозен брокер, който прави смели маневри в Уошингтън, една журналистка, която преследва под напрежение сензационната новина и двама смели войници, изпратени на тайна и рискована мисия, са свързани с един млад мъж на ръба да осъзнае истинската сила на свободата, вярата и отговорността.

Какво е риск? Какво е кураж? Какво е дълг? И какво означава наистина да отстояваш позициите си, що се отнася до медиите, нашите политици, днешната младеж? За многократно награждавания с Оскар® режисьор Робърт Редфорд това е един провокативен филм, който съсредоточава вниманието ни върху някои от най-големите въпроси, свързани с живота в Америка в днешни дни, по един нов начин - директен, но в същото време и трогателен.

Онлайн филми Военни. Lions for Lambs / Офицери и пешки (2007)

Плейъри Помощ
default
0
1
1