FilmiFen » Фантастика » Bumblebee / Бъмбълби (2018)

Bumblebee / Бъмбълби (2018)

Гледай онлайн - Bumblebee / Бъмбълби (2018)

Bumblebee / Бъмбълби (2018)
SD 480
Година: 2018
Държава: САЩ, Китай
Режисьор: Травис Найт
В ролите: Джон Сина, Хейли Стенфийлд, Джорги Лендеборг Мл., Джейсън Дръкър, Памела Адлън, Стивън Шнайдър, Рикардо Хойос, Джон Ортиз, Глин Търман, Лен Карийо, Колин Холц, Грейси Джини, Фред Драйър и др.
Времетраене: 114 минути
Български дублаж: Не
Кой е казал, че хората могат да се привързват силно и всеотдайно само към биологични видове? Бъмбълби идва за да разкаже една история, пълна с екшън, напрежение и трогателна развръзка, именно за да докаже на всички как душата може да се крие дори и под капака на един автомобил.

Режисьорът Травис Найт (Кубо и пътят на самурая, Коралайн) ни поднася непредсказуем сюжет, който се отличава не само с характерните за супер успешната поредица Трансформърс мащабни приключения, но и с дълбочина във взаимоотношенията човек – машина и искреното приятелство.

Годината е 1987, а мястото – автоморга в малко калифорнийско градче. Уплашен и без посока пред себе си, Бъмбълби намира убежище там, за да се скрие от хората, които искат да го изучават. Все пак обаче успява да попадне в полезрението на младата и търсеща своето призвание Чарли (Хейли Стайнфелд), която мечтае за подарък кола по повод 18-тия си рожден ден.

Привидно обикновеният VW Beetle попада в полезрението й и се превръща в нейн любимец, слабост и предизвикателство за ремонт…още преди да се съживи пред очите й.

Онлайн филми Фантастика. Bumblebee / Бъмбълби (2018)

Плейъри Помощ
default
4
4
0